NasulTv Canada - Veronica Balaj - Emisiunea din 5 ianuarie 2018

SERVER VIPDOWNLOAD VIDEO
În vizită în Canada, poeta, prozatoarea și publicistă română, Veronica Balaj, face un popas și la Montreal pentru o intalnire cu scriitori și oameni de cultură de aici, in cadrul Cenaclului Eminescu, vorbind despre opera sa ce include cartile Parisul fara mine (1991), Sarbatori amanate (1992), Cu îngerul la arat (1997), Cafeneaua anticarului (1999), Intre alb si noapte (2000), Baltazara (2001), Carnavalul damelor (2005), Podul soarelui (2011), Scut iluzoriu (2012), Ierusalim-Jerusalem (2013), Cina lupilor (2013), Orasul alb (2014), Iarna revederii (2016), citind citeva poezii si raspunzand intrebarilor celor prezenti. Printre participanți s-au numărat: Leonard I. Voicu, Alexandru Cetățeanu, Melania Caragioiu, Ion Paraschivoiu și mulți alții. Veronica Balaj este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania și membră asociată a Asociatiei Canadiene a Scriitorilor Români din Montreal. Deține mai multe premii literare, dintre care menționăm Premiul de Excelență al Uniunii Scriitorilor din Romania pentru romanul Baltazara. Veronica Balaj, este totodată și realizatoare radio-TV, cele mai cunoscute emisiuni fiind “Viaţa literară” la Radio România Timişoara şi “Art Nova cu Veronica Balaj” la Tele Europa Nova Timişoara.
Live | Nasul.tv, PPT – Sighişoara – Sighisoara Onl, “Să vă fie rușine!” Scrisoare deschisă adresată primului , IPTV big list.m3u · GitHub - Create a new G, Playlist for SimpleTV - Stream Datab, Playlist for Vlc,
Page: nasul tv stiri, nasul tv contact email,
Loading...

Related videos

PATRIOTII ROMANI DE LA NASUL TV CANADA36:30PATRIOTII ROMANI DE LA NASUL TV CANADAAsta-i Romania (16.12.2018) - Roman in Italia: "Si maine as pleca de aici!" Partea 324:01Asta-i Romania (16.12.2018) - Roman in Italia: "Si maine as pleca de aici!" Partea 3Top 10 Cele Mai Periculoase Trenuri Si Cai Ferate Din Lume8:48Top 10 Cele Mai Periculoase Trenuri Si Cai Ferate Din LumeCe părere aveţi despre preoţi? Aveţi curaj să vorbiţi cu ei? (I)7:13Ce părere aveţi despre preoţi? Aveţi curaj să vorbiţi cu ei? (I)Fantoma S.R.L - Suntem furați cu 10 mld. €/an de evazioniștii fiscali! Cum sunt "spălați" banii?17:15Fantoma S.R.L - Suntem furați cu 10 mld. €/an de evazioniștii fiscali! Cum sunt "spălați" banii?Daca nu ar fi fost filmat, nimeni nu ar fi crezut! 2019 #110:13Daca nu ar fi fost filmat, nimeni nu ar fi crezut! 2019 #1Mărturiile gărzilor de corp care îl păzeau pe Ceauşescu18:13Mărturiile gărzilor de corp care îl păzeau pe CeauşescuINCREDIBIL - Copilul de pe Marte Uimește Oamenii de Știință (Teorii Incredibile)17:36INCREDIBIL - Copilul de pe Marte Uimește Oamenii de Știință (Teorii Incredibile)Milionarul român care deţine o vilă ca la Hollywood! Imagini exclusive cu fabulosul domeniu15:04Milionarul român care deţine o vilă ca la Hollywood! Imagini exclusive cu fabulosul domeniuMisterul sicriului gol ingropat timp de 21 de ani Parintii unui copil din Valcea cred ca fiica lor a5:39Misterul sicriului gol ingropat timp de 21 de ani Parintii unui copil din Valcea cred ca fiica lor aPlasa de stele - Liviu Varciu se ia la bataie intr un restaurat29:01Plasa de stele - Liviu Varciu se ia la bataie intr un restauratCine este milionarul care l-a umilit pe Gigi Becali în Pipera. Cum arată casa acestuia7:52Cine este milionarul care l-a umilit pe Gigi Becali în Pipera. Cum arată casa acestuiaLocatari în Guinness Book - Cum trăiesc românii din orașul imposibil? Care sunt oportunitățile?22:51Locatari în Guinness Book - Cum trăiesc românii din orașul imposibil? Care sunt oportunitățile?Perversu la Vrei sa fii Miliardar 6 noiembrie8:53Perversu la Vrei sa fii Miliardar 6 noiembriePovestea unei traficante de femei7:42Povestea unei traficante de femeiCei Mai Bogati Interlopi Din Romania, Documentar Complet (Teorii Incredibile)23:10Cei Mai Bogati Interlopi Din Romania, Documentar Complet (Teorii Incredibile)CAZ TULBURATOR LA MORGA SPITALULUI JUDETEAN ARGES13:42CAZ TULBURATOR LA MORGA SPITALULUI JUDETEAN ARGESRâzi cu lacrimi! Dan Badea deschide finala iUMOR cu un număr de stand-up excepțional13:01Râzi cu lacrimi! Dan Badea deschide finala iUMOR cu un număr de stand-up excepționalPierduți de România - Suntem prigoniți în scopul depopulării!? Există interese ascunse? Care ar fi?39:24Pierduți de România - Suntem prigoniți în scopul depopulării!? Există interese ascunse? Care ar fi?Soţul păcălit! Nevasta a fugit la iubitul fiicei sale?7:21Soţul păcălit! Nevasta a fugit la iubitul fiicei sale?
Loading...